Toon filters
Actuele posities
Deen
Account Director Interim
Mis je al langer de intellectuele uitdaging binnen je huidige werkkring? Iets wat je meer energie geeft, een organisatie met een duidelijke groeistrategie en waar nog veel uit te bouwen valt.Heb je ruime ervaring binnen de freelancewereld? Ben je proactief, ambitieus en energiek? Heb je behoefte aan een bepaalde vrijheid en zelfstandigheid én ben je vooral een winnaar die gewend is om op Champions League niveau te presteren?Ben je op zoek naar een team waar collega's ambitieus zijn, maar vooral ook samen kunnen lachen? Bij Deen hebben we een Rotterdamse mentaliteit en staan we met beide benen op de grond. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe collega’s die dezelfde normen en waarden hebben en graag onderdeel van ons team willen zijn.Je bent een professional die op een ondernemende en proactieve wijze het vak uitoefent. Je kiest vol overtuiging voor een functie bij Deen binnen onze uitdagende branche. Met passie voor sales communiceer je op C-level niveau binnen de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Je bouwt een netwerk voor de langere termijn op met opdrachtgevers én kandidaten. Je bent transparant over de dienstverlening van Deen;Je acquireert, n.a.v. warme leads van de afdeling marketing, freelance opdrachten vanuit je rol als Trusted Advisor; Vanuit je ambitie heb je oog voor trends binnen de actualiteit;Je zorgt voor een volle agenda, aan de hand waarvan je onze vaste en nieuwe klanten gaat bezoeken. Daarnaast beschik je over een eigen netwerk; Je bent een winnaar met een bewezen trackrecord, je adopteert de werkwijze, doelstellingen en visie van Deen; Vanuit je optimisme draag je bij aan de goede sfeer binnen onze organisatie. Je bent een teamspeler die, in nauwe samenwerking met de Recruiters, interim-opdrachten bij onze opdrachtgevers invult. Tijdens ons commercieel overleg worden de prioriteiten vastgesteld. De crossell mogelijkheden die er liggen richting de andere disciplines van Deen, marketing, de vele events die we voor ons netwerk organiseren en overige projecten die aandacht behoeven zijn legio.Deen is al jaren een begrip en we zijn continu bezig om onze dienstverlening nog verder te optimaliseren. Jouw input op dit vlak is dan ook zeer welkom. 
Deen
Consultant Deen Executive Search (120 - 150K)
Je hebt passie voor het vinden van de best passende kandidaten voor topposities binnen het bedrijfsleven. Directeur, manager of C-level kandidaat: je neemt graag het voortouw, je valt op in hoe je denkt en handelt, anders dan anderen. Je werkt nauw samen met je (ervaren) collega’s en draagt bij aan het succesvol uitbouwen van de betreffende business unit Executive Search. Je bent een ’trusted advisor’ voor zowel bestaande als potentiële klanten en je positioneert ons als partner in bredere zin.Jouw uitdagingBinnen deze uitdagende positie krijg je, vanaf dag één, veel vrijheid en verantwoordelijk om je eigen portefeuille op te zetten en te beheren. Wij verwachten dat je in staat bent om, vanuit het bestaande (Deen netwerk) en je eigen netwerk, business te genereren om een vliegende start te maken. Enkele kerntaken die behoren tot jouw rol zijn onder andere: Searchen (met hulp van onze interne recruiters) en selecteren (in samenwerking met onze interne assessment psychologen) van geschikte kandidaten voor ‘key positions’; Adviseren van klanten en betrokken zijn bij de overige diensten van Deen, zoals leadership assessments en MD programma’s;Contacteren van potentiële klanten en onderhouden bestaande relaties, je bent het eerste aanspreekpunt en hét gezicht van Deen Executive Search;Ontwikkelen van new business via diverse kanalen naar eigen inzicht en voorkeur;Je bent het ‘filter’ tussen de klant en de executive recruiters en backoffice afdeling;Als ondernemer pak jij de verantwoordelijkheid voor de groei, niet alleen in cijfers maar ook in kwaliteit;Je houdt van events zoals een Deen relatiedag, golfevent of seminar en er is bovendien ruimte voor iets dat je zelf zou willen organiseren / initiëren.
Deen
Executive Recruiter
Ben jij resultaatgericht, proactief, gedreven en enthousiast? Heb je ervaring als (Bureau) Recruiter en klaar voor de volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!   Als Executive Recruiter maak je deel uit van het Executive Seach team te Rotterdam. Je werkt veelal voor dit team en ondersteunt de Consultants bij het zoeken naar data en geschikte kandidaten voor de invulling van directie en (senior) managementposities binnen ondernemende organisaties in diverse branches. Je krijgt de mogelijkheid binnen Deen om je horizon te verbreden zoals het leren herkennen van talenten via onze zelf ontwikkelde selectiemethodiek en je komt in contact met veel ondernemende organisaties die veelal in handen zijn van Private Equity of Familiebedrijven. Afhankelijk van je wensen en behoeftes is het mogelijk je verder te ontwikkelen in de richting die jij interessant vindt, bijvoorbeeld in de rol van Consultant.  Je werkzaamheden: Je stelt samen met de Consultants het searchplan samen;   Je brengt, met de juiste analyses, de markt voor potentiële kandidaten systematisch in kaart;   Voeren van intakegesprekken op kantoor of op locatie;   Opbouwen van een relevant netwerk en kandidatenbestand door o.a. te seachen op Linkedin, in onze database en creatief searchen via diverse externe kanalen;   Kandidatenbeheer, field management en het voeren van evaluatiegesprekken;   Beheren en uitzetten van vacatures;   Bezoeken van opdrachtgevers;   Bezoeken van vakgerichte bijeenkomsten en beurzen;   Behoefte-inventarisatie van zowel kandidaten als ook van opdrachtgevers;   Organiseren van events;   Mogelijkheid om zelf te ondernemen en initiatieven te ontplooien, goede ideeën worden gewaardeerd.  
Deen
Consultant Professional & Management Search (75K excl. bonus)
Welke ambitieuze Recruiter durft de stap naar Professional & Management Search Consultant aan? Je hebt passie voor het vinden van de best passende kandidaten ten behoeve van managementposities binnen het bedrijfsleven. Manager of een zware professional: je neemt graag het voortouw, je valt op in hoe je denkt en handelt, anders dan anderen. Je werkt nauw samen met je (ervaren) collega’s en draagt bij aan het succesvol uitbouwen van de betreffende business unit van Deen Recruitment. Je bent een ’trusted advisor’ voor zowel bestaande als potentiële klanten en je positioneert ons als partner in bredere zin.Jouw uitdaging:Binnen deze uitdagende positie krijg je, vanaf dag één, veel vrijheid en verantwoordelijk om je eigen portefeuille op te zetten en te beheren. Wij verwachten dat je in staat bent om, vanuit het bestaande (Deen netwerk) en je eigen netwerk, business te genereren om een vliegende start te maken. Enkele kerntaken die behoren tot jouw rol zijn onder andere: Searchen (met hulp van onze interne Recruiters) en selecteren (in samenwerking met onze interne Assessment Psychologen) van geschikte kandidaten voor ‘key positions’;Adviseren van klanten en betrokken zijn bij de overige diensten van Deen, zoals Leadership Assessments en MD programma’s;Contacteren van potentiële klanten en onderhouden bestaande relaties, je bent het eerste aanspreekpunt en hét gezicht van Deen Recruitment;Ontwikkelen van new business via diverse kanalen naar eigen inzicht en voorkeur;Je bent het ‘filter’ tussen de klant en onze Recruiters en de Backoffice afdeling;Als ondernemer pak jij de verantwoordelijkheid voor de groei, niet alleen in cijfers maar ook in kwaliteit;Je houdt van events zoals een Deen relatiedag, golfevent of seminar en er is bovendien ruimte voor iets dat je zelf zou willen organiseren / initiëren.
Backoffice Coördinator / Planner unit Assessment
Wij zijn op zoek naar backoffice medewerker / planner met het liefst enkele jaren relevante werkervaring ter versterking van ons dynamische team. Wij hebben ambitieuze groeiplannen en daarvoor willen wij met jou aan de slag! Werken op een goed bereikbare en inspirerende werkplek; het hartje van Rotterdam-Centrum! Jij wordt uiteindelijk, samen met jouw directe collega, het visitekaartje richting onze klanten en het eerste aanspreekpunt. Je zorgt ervoor dat de backoffice goed loopt, plant dagelijks kandidaten in voor afname van management assessments en biedt administratieve en organisatorische ondersteuning aan onze adviseurs. De backoffice is bij jou en jouw collega's in goede handen. Meedenken en handelen maakt onze backoffice tot een succes. Je coördineert dagelijks de activiteiten van een klein team. Je werkzaamheden bestaan naast aansturing uit o.a.: Plannen van de verschillende diensten van de unit;Up-to-date houden van het CRM systeem en werken met verschillende testapplicaties;Beheren van de agenda’s en het maken van in- en externe afspraken;Verzorgen van correspondentie, rapportages en presentaties;Aanleggen, complementeren en inschrijven van dossiers;Telefoon- en e-mailbehandeling;Opstellen, beheren en opvolgen van offertes in samenwerking met de Adviseurs;Ontvangen en begeleiden van assessment- en trainingskandidaten;Projectmatige activiteiten;Alle andere voorkomende werkzaamheden.
Posities 1 t/m 5 (van 9 posities)
1
2
Bekijk actuele posities
Aanmelden Deen nieuwsbrief?
Aanmelden

Contact

Ontmoet onze consultants
Heeft u een vacante positie of bent u zelf werkzaam op directie- of senior managementniveau en zoekt u een vertrouwd bureau dat bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden.
Maak een afspraak