Toon filters
Actuele posities

Operationeel Directeur
Operationeel Directeur
Voor onze relatie komen we graag in contact met een ambitieuze en resultaatgerichte Operationeel Directeur. In deze nieuwe positie binnen de organisatie ga je samen met de Algemeen Directeur en Commercieel Directeur verder vorm geven aan de verdere professionalisering van de organisatie. Het doel van de positie is om het operationele werkproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen gekeken naar processen, medewerkers, klanten en doelstellingen. Als dit betekent dat je activiteiten moet afstoten, uitbesteden of verplaatsen draai je daar je hand niet voor om. Met een goede business case en je jarenlange ervaring in change management krijg je iedereen in de organisatie mee. Als je een “gespreid bedje” zoekt moet je zeker niet op deze positie solliciteren. Belangrijkste taken & verantwoordelijkheden: Managen van een team van circa 200 technisch medewerkers (van monteurs tot operationeel managers) en door verandering loodsen, coachen en meekrijgen; Realiseren van een soepel lopende bedrijfsvoering en het maken van de volgende groeistap naar operational excellence;Zorgdragen voor een centraal gestuurde landelijke organisatie in plaats van een decentraal geleide organisatie met statutaire directeuren;Kritisch kijken naar de werkzaamheden per locatie (make or buy beslissingen);Budgetten en financiële prestaties betreffende operationele processen zullen onder jouw leiding staan en je zult ze verbeteren om de efficiëntie te verhogen en kosten te verlagen;Je rapporteert aan de Algemeen Directeur met wie je in het MT nauw samenwerkt.
Directeur Asset Management
Directeur Asset Management
Als Directeur van de regio Zuid ben je ‘profit & loss’ verantwoordelijk voor de vestiging en zorg je samen met je MT voor het uitbouwen van de vastgoedonderhoudsportefeuille. Je bent tactisch/ strategisch verantwoordelijk en werkt dagelijks aan de koers van de organisatie als het gaat om: Financiën, rendement en groei;Personeel en de werknemerstevredenheid;Procesoptimalisatie & kwaliteitsverbetering;Commercie, relatiebeheer en klanttevredenheid;Faciliteiten en veiligheid. Ben jij een People manager pur sang die ervaring heeft met het aansturen van een organisatie of business unit? Heb je kennis van complexe onderhoudscontracten en werk je het liefst voor een professionele organisatie? Dan is dit jouw kans! De regio Zuid is onderdeel van een services unit en eens per 3 a 4 weken kom je samen met jouw collega directeuren die zitting hebben in het overkoepelende MT. Bestaat uit 100 fte met een omzet van zo’n 20 miljoen per jaar. De organisatie bestaat enerzijds uit een afdeling Contractbeheer, die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de lopende onderhoudscontracten bij opdrachtgevers en anderzijds uit een afdeling die het bijkomend werk oppakt (buiten-contractueel werk op project-basis).
HR Directeur
HR Directeur
Vanwege de groeiambities van een mooi familiebedrijf is er een nieuwe positie ontstaan voor een HR manager. In deze rol draag je bij aan het verder vormgeven van de visie en strategie van de organisatie. Deze groeiambities hebben invloed op de verdere ontwikkeling van HR-activiteiten waarvan de afgelopen jaren een goede basis is gelegd met de verschillende HR-thema’s. Vanuit jouw standplaats in Dordrecht ben je senior aanspreekpunt voor het bestuur, de executive teams en MT van de verschillende divisies (Retail & Industrie).Voortkomend uit de strategische 3 jaren bedrijfsplannen zijn de volgende verantwoordelijkheids-gebieden gedefinieerd als top prioriteit: Formuleren, implementeren en communiceren van de HR strategie (Top Employer);Digitaliseren van de operationele werkprocessen (lean/first time right);Benutten en bewaken van kansen en risico’s rondom compliance;Opzetten, inrichten en borgen van HR Reporting & Analytics (BI). In deze uitdagende rol rapporteer je direct aan de CFO die in het bestuur zit en stuur je een HR team aan van 6 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de day to day business o.a. recruitment, verzuim, payroll software, WKR compliance, RI&E, pensioen, loonbelastingen etc.. Beide divisies hebben een executive team en MT en je bent gesprekspartner voor beide.
Operations Manager Container Depots
Operations Manager Container Depots
Als Operations Manager stuur je de dagelijkse operationele bedrijfsvoering, bestaande uit Transport, Depot en Customer Service (circa 60 FTE), aan. Je draagt zorg voor een efficiënte operatie door het optimaliseren van de samenwerking tussen de operationele afdelingen en afstemming met Sales en Directie. Je realiseert een balans tussen compliance en business in overeenstemming met het managementsysteem. Periodieke verantwoording leg je af aan de directie.
Supply Chain & Procurement Manager
Supply Chain & Procurement Manager
Voor deze ambitieuze en sterk internationaal groeiende b2b onderneming in de regio Rotterdam, met een geschiedenis van meer dan 25 jaar onafgebroken groei, komen wij graag in contact met een proactieve (high potential) Manager, die eindverantwoordelijk wordt voor de gehele Supply Chain en alle bijbehorende operationele activiteiten. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn: Formuleren en opstellen van een lange termijn (jaar) plan gericht op o.a. allocatie van productie en afvullijnen, benodigde middelen, capaciteitsplanning magazijn en de voorraadbesturing.Beheren en verzorgen van de operationele productie en logistieke planning. Hierbij het optimaal inzetten van mensen en middelen om te streven naar een minimumvoorraad en realisatie van de Service Level Agreement met de klanten.Inrichten, onderhouden en bewaken van het warehouse management systeem en de interfaces met ERP, de voorraad management parameters, gericht op minimale voorraad en een maximale leverbetrouwbaarheid.Zorgdragen voor tijdige en juiste beschikbaarheid van grond- en hulpstoffen door adequate inkoopcontracten te bewaken en bestelfunctie uit te laten voeren.Verzorgen van de periodieke rapportages, waaronder: aging- en deadstock, voorraadverschillen, forecast accuracy, fulfillment/open orders en performance van leveranciers.Initieren van en deelnemen aan verschillende overleg- en besluitvorming structuren, zoals: MT operations, dag start, het S&OP overleg etc.Voortdurend verbeteren en optimaliseren van de eigen organisatie (mensen) en werkprocessen in de groei.  In deze functie stuur/coach je een drietal mensen, te weten twee productie planners en een inkoper. Je rapporteert in deze functie aan de Manager Operations en treedt waar nodig op als 2e man binnen de afdeling operations.
Posities 1 t/m 5 (van 65 posities)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Aanmelden Deen nieuwsbrief?
Aanmelden

Contact

Ontmoet onze consultants
Heeft u een vacante positie of bent u zelf werkzaam op directie- of senior managementniveau en zoekt u een vertrouwd bureau dat bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden.
Maak een afspraak