Over Deen

Meer dan 85 jaar searcht & verbindt Deen topkandidaten, op executive -, directie- en managementniveau, die echt impact maken op organisaties. Zowel vaste als interim posities, nationaal en internationaal.

Onze passie

Wij zoeken, als executive search bureau, de juiste persoon voor executive - en managementposities en dat luistert nauw. Het gaat vaak om sleutelposities die ervoor zorgen dat een bedrijf succesvol is. Met meer dan 85 jaar ervaring met het vinden van topmanagers en directieleden met een ‘surplus’, zijn wij uitgegroeid tot een begrip in Nederland.

Wij onderscheiden ons van concurrenten door ons hoge succesratio door samenwerking met onze assessment psychologen. Dit resulteert in een indrukwekkend trackrecord van geplaatste kandidaten bij onze vaste klanten.

Assessment en Management Development

Naast onze search activiteiten leveren onze assessments & management development programma's een zichtbare bijdrage aan het vergroten van uw succes en continuïteit. Dat laatste is de kern van wat wij als executive search & assessment organisatie doen; u helpen uw doelen te bereiken.
Ontdek meer

Onze historie

Van familiebedrijf naar partnerstructuur
Deen is van origine een familiebedrijf opgericht door L. Deen. In 1937 vestigde L. Deen zich als zelfstandig assessment psycholoog te Rotterdam. Hij was daarmee één van de vier pioniers op het gebied van assessments en recruitment in Nederland. Enkele jaren na de oorlog ging hij samenwerken met dr. Bokslag (van origine bedrijfsarts) en ontstond ‘Deen & Bokslag’. In 1987 droeg de heer L. Deen de activiteiten over aan de heer drs. G.P. Hazelzet. Vanaf 1994 heeft het bureau, zowel qua omvang als uitbreiding van activiteiten, een groei doorgemaakt, onder leiding van de heer drs. F.P. Hazelzet en zijn drie managing partners. Sinds 2021 is de dagelijkse leiding in handen van Leo Zwinkels.

Ons dienstenpakket is, naast het aanbieden van on- & offline assessments, in de loop der tijd uitgebreid met Executive Search & Management Development. Vijfentachtig jaar na de oprichting is Deen het Executive Seach & Interim Management bureau voor managers en directeuren. Als trusted advisor ontzorgen wij scale-ups, familie- & beursgenoteerde bedrijven en private equity.

Ons team

Contact

Ontmoet onze consultants
Meer weten over de match die wij voor u kunnen maken? Neem dan contact met ons op.
Maak een afspraak
Leo Zwinkels
Leo Zwinkels
Algemeen Directeur
Frank Hazelzet
Frank Hazelzet
Partner Executive Search
Miquel van Grevengoed
Miquel van Grevengoed
Partner Executive Search
Martin van Lingen
Martin van Lingen
Executive Search Consultant
Mark Remijn
Mark Remijn
Partner Executive Search
Randy van Vliet
Randy van Vliet
Executive Search Consultant
Bram-Kees Trouwborst
Bram-Kees Trouwborst
Associate Director Business & Management
Patrick van der Stoep
Patrick van der Stoep
Consultant Assessment & Training
Leo van der Brugge
Leo van der Brugge
Consultant Assessment & MD
Gertrude Smit
Gertrude Smit
Partner Assessment & MD
Marleen van Zuijlekom
Marleen van Zuijlekom
Office Manager
Dusan Radujko
Dusan Radujko
Recruiter
Abir Moustafa
Abir Moustafa
Recruiter