Verzekerd van de beste match

Het vinden van de best passende kandidaten voor topposities in het bedrijfsleven is ons dagelijks werk. Directeur, manager of C-level kandidaat. Deen zorgt voor de perfecte match.

Het is onze passie om de onzichtbare drijfveren en persoonlijkheidseigenschappen, die bepalend zijn voor een succesvolle aanstelling, op een snelle en efficiënte wijze zichtbaar te maken voor onze opdrachtgevers. Hierdoor wordt leiderschap en succes in hoge mate voorspelbaar en bedrijfsrisico’s gereduceerd.
Dit noemen wij Matching by Personality & Data

Onze diensten

Ontdek hoe wij uw organisatie kunnen versterken
Interim Management
Leadership Assessment
Executive Search

Executive Search

Onze unieke werkwijze
Wij zijn al meer dan 85 jaar van mening dat niet enkel het matchen van werkervaring, maar persoonlijkheid en karakter de doorslag geeft bij een succesvolle bemiddeling van de juiste manager of directeur voor een organisatie. Dit heeft geleid tot een unieke werkwijze en data science op basis van persoonlijkheid en drijfveren met een bewezen hoge voorspellende waarde (slaagkans). In ons online klantportaal kunt u de aangeboden kandidaten eenvoudig op de door uzelf geselecteerde competenties en drijfveren beoordelen en vergelijken. Vergelijk kandidaten op basis van objectieve testgegevens en bespaar zo 30% op de tijd die een selectieprocedure kost.
Ontdek meer

Leadership Assessment

Snel inzicht in persoonlijkheid en drijfveren
Deen is van origine één van de eerste assessmentbureaus in Nederland. Onze kwalitatief sterke assessments bieden een helder en betrouwbaar advies. Speciaal voor executives ontwikkelden wij het Online Leadership Assessment. Omdat internationale markten en businessmodellen continu veranderen, testen wij hierbij met name het vermogen van de kandidaat om sturing te geven aan de vooruitgang & innovatie van uw organisatie. Dit vergroot de kans op succes.

• Plan snel een traditioneel assessment en ontvang binnen 2 dagen een rapportage.

• Neem zelf online een Leadership Assessment af.
Ontdek meer

Interim Management

Snel een geschikte kandidaat
Heeft u tijdelijk gebrek aan kennis en capaciteit of is er behoefte aan een tijdelijke invulling van een positie. De interim professionals van Deen zijn gespecialiseerd in veranderprocessen en helpen u bij de tijdelijke invulling van een positie. Zij hebben jarenlange ervaring opgedaan binnen uw branche. Met minimaal een HBO+ opleiding en een indrukwekkend trackrecord hebben zij diverse opdrachten succesvol afgerond voor ons.
Ontdek meer

Contact

Ontmoet onze consultants
Heeft u een vacante positie of bent u zelf werkzaam op directie- of senior managementniveau en zoekt u een vertrouwd bureau dat bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden.
Maak een afspraak