Krappe arbeidsmarkt dwingt bedrijven te zoeken naar tijdelijke oplossingen!

Algemeen
978 keer bekeken

                                                                                               

De krappe arbeidsmarkt dwingt bedrijven om tijdelijke oplossingen te zoeken en hun vacatures snel en efficiënt te vullen. Als vacatures lang open blijven staan, kan dit de bedrijfsvoering ernstig onderbreken, waardoor dringende actie noodzakelijk is. Ondanks de hoge inflatie en de relatieve economische onzekerheid blijft de vraag naar arbeid onveranderd groot. De vooruitzichten geven nog geen verandering aan.

Een tijdelijke invulling middels een interim professional kan dan vaak een adequate oplossing zijn. Interim professionals bieden niet alleen de benodigde expertise voor de dagelijkse werkzaamheden, maar kunnen ook als kwartiermaker fungeren voor de permanente invulling. Dit zorgt ervoor dat een permanente kandidaat sneller operationeel is en minder inwerktijd nodig heeft.

De interim professionals van het Deen Leadership Network begeleiden projectmatige veranderprocessen en helpen u bij de tijdelijke invulling van een ‘vaste’ positie. Vaak is er sprake van een probleem dat per direct opgelost dient te worden. Ons team is erop gericht om binnen enkele dagen de juiste interim professional te vinden en aan te bieden, waardoor u snel problemen kunt oplossen en veranderingen kunt doorvoeren. Zij zijn voorgeselecteerd in ons Leadership Network en hebben diverse opdrachten succesvol voor ons afgerond.

Daarnaast spelen binnen veel ondernemingen momenteel grote verandertrajecten, al dan niet ingegeven door de economische omstandigheden. Energietransitie, fusies, overnames, reorganisaties, efficiëntere bedrijfsvoering, procesverbeteringen en implementatie nieuw(e) systeem/strategie zijn voorbeelden van verandertrajecten waar de interim professionals van het Deen Leadership Network een rol in kunnen spelen.

Wilt u meer te weten komen over de waarde van Interim Management en hoe het uw organisatie kan transformeren? Neem dan contact op met Leonardus A.C. Zwinkels, onze Algemeen Directeur. Hij staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u meer inzicht te geven in de kracht van Interim Management.

Daarnaast nodigen we u uit om onze diepgaande whitepaper over Interim Management te lezen. Hierin gaan we uitgebreid in op de verschillende aspecten en voordelen van deze managementaanpak. Klik hier om de whitepaper direct te downloaden.
 

Aanmelden Deen nieuwsbrief
Aanmelden

Contact

Ontmoet onze consultants
Heeft u een vacante positie of bent u zelf werkzaam op directie- of senior managementniveau en zoekt u een vertrouwd bureau dat bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken dan graag de diverse mogelijkheden.
Maak een afspraak