Maak kennis met onze nieuwe ster

Algemeen
948 keer bekeken

                                                                    

Kun je kort iets over jezelf vertellen en je achtergrond delen?

Mijn naam is Martin van Lingen, ik ben 45 jaar oud en woon in Raamsdonksveer, Noord-Brabant. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen: twee meiden van 16 en 14 jaar oud en een zoon van 9 jaar oud. In mijn vrije tijd tennis en paddel ik graag, en ik geef ook voetbaltraining aan mijn zoon. Voordat ik hier kwam werken, heb ik ongeveer 15 jaar in de beveiligingssector gewerkt, voornamelijk op het gebied van toegangscontrole en branddetectie. In de laatste 7 jaar was ik werkzaam als Sales Manager en daarbij verantwoordelijk voor Zuid Nederland, België en Luxemburg.

Wat heeft je ertoe gebracht om bij Deen te komen werken?

Na een telefonisch gesprek met Frank en vervolgens meetings met Mark, Miquel en Leo (resp. partners en algemeen directeur), werd ik enthousiast gemaakt over Deen en de rol die ik zou gaan vervullen.

Welke rol ga je vervullen binnen Deen?

Ik werk nu al een aantal maanden als Executive Search Consultant bij Deen.

Wat zijn enkele van je sterke punten en hoe denk je dat die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor Deen?

Dankzij mijn enthousiasme, gedrevenheid en sociale vaardigheden geloof ik dat ik zowel opdrachtgevers als kandidaten kan enthousiasmeren om met of via Deen te gaan samenwerken.

Wat motiveert jou het meest in je werk en hoe breng je dat in de praktijk?

Momenteel haal ik veel motivatie uit de gesprekken met kandidaten en opdrachtgevers en uit het verbinden van beide partijen. Daarnaast waardeer ik de werksfeer bij Deen, waar iedereen elkaar ondersteunt om gezamenlijk te groeien.

Zijn er specifieke projecten of initiatieven waar je graag aan wilt werken binnen Deen?

Op dit moment werk ik aan verschillende rollen in diverse branches, en dat bevalt me goed. Ik ben ook geïnteresseerd in het vergroten van mijn kennis op gebieden zoals Finance, Quality, Logistics, enzovoort. Mogelijk kan ik me in de toekomst meer specialiseren in een van deze branches, of wellicht meer in de Security branche.

Wat zie je als de grootste uitdagingen in je nieuwe rol en hoe ga je hiermee om?

Mijn grootste uitdaging zal zijn om kennis op te doen over de verschillende branches waarin Deen actief is. Daarnaast vind ik het soms lastig om geduldig te zijn; ik wil bijvoorbeeld graag direct communiceren of onmiddellijk resultaat zien van mijn acties. Dit vergt soms meer tijd dan ik zou willen.

Heb je al een idee van hoe je wilt bijdragen aan de cultuur en het succes van Deen?

Ik zou graag het bestaande klantenbestand willen uitbreiden en het aantal plaatsingen willen verhogen, zodat de naam en het succes van Deen nog duidelijker worden in de markt.

Wat hoop je te bereiken in je eerste jaar bij Deen?

Mijn doel is om tegen het einde van het jaar volledig zelfstandig mijn functie te kunnen vervullen en om minimaal 10 kandidaten te hebben geplaatst.

Is er iets anders dat je graag wilt delen met onze klanten en lezers?

Als u op zoek bent naar geschikte kandidaten voor topposities binnen uw organisatie, of als u zelf op zoek bent naar een uitdagende executive functie, neem dan contact met mij of mijn collega's op!

 

 

Aanmelden Deen nieuwsbrief
Aanmelden

Contact

Ontmoet onze consultants
Heeft u een vacante positie of bent u zelf werkzaam op directie- of senior managementniveau en zoekt u een vertrouwd bureau dat bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken dan graag de diverse mogelijkheden.
Maak een afspraak