Resultaten klanttevredenheidsonderzoek

Algemeen
907 keer bekeken

                                                 

Onlangs heeft Deen nuttige inzichten vergaard middels een klanttevredenheidsonderzoek onder onze gewaardeerde klanten. We willen iedereen die heeft deelgenomen aan dit onderzoek hartelijk bedanken. Uw feedback is cruciaal in ons streven naar constante verbetering en om onze diensten beter af te stemmen op uw wensen en behoeften.

We zijn zeer verheugd om te delen dat we over het algemeen hoge scores hebben ontvangen voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Een overtuigende meerderheid van 83% van de deelnemers beoordeelde onze service met een indrukwekkende score van 4 of 5 op een schaal tot 5. We zijn enorm trots op deze waardering en dankbaar voor het vertrouwen dat u in ons stelt.

Een andere bron van vreugde was het feit dat ruim 90% van u aangaf Deen te zullen aanbevelen bij vrienden of kennissen. Deze krachtige getuigenis van tevredenheid motiveert ons om onze diensten verder te optimaliseren.

Echter, uit de enquête kwam ook naar voren dat de bekendheid met Interim Management bij veel respondenten nog niet optimaal is. Dit is een gebied waar we graag de aandacht op willen vestigen. Interim Management speelt een cruciale rol in onze serviceportfolio en biedt veel waarde voor organisaties in tijden van verandering en transitie.

Voor meer inzicht in Interim Management, willen we u graag uitnodigen om onze whitepaper te lezen, waarin we dieper ingaan op de mogelijkheden en voordelen van deze dienst. We zijn ervan overtuigd dat u deze informatie nuttig zult vinden en we kijken ernaar uit om uw feedback te ontvangen.

Hoewel we ons verheugen over de positieve reacties, herinneren ze ons ook eraan dat ons werk hier niet stopt. Het is onze voortdurende verantwoordelijkheid om aan uw verwachtingen te blijven voldoen en, indien mogelijk, te overtreffen. Uw aanhoudende steun en vertrouwen in ons blijven ons inspireren en motiveren. Hartelijk dank daarvoor.

Lees onze whitepaper over Interim Management. 

 

         Wat onze klanten zeggen

"We waarderen de professionele en efficiënte aanpak van Deen enorm. Ze zijn altijd goed bereikbaar en bieden snelle service."

‘’Het team van Deen onderscheidt zich door zijn snelle reacties en menselijke touch. De medewerkers zijn toegankelijk en vriendelijk, en hun professionele aanpak maakt hen tot een waardevolle partner."

‘’Wij waarderen de professionaliteit en efficiëntie van het team. Hun vakkundige en betrokken aanpak heeft ons enorm geholpen."

Aanmelden Deen nieuwsbrief
Aanmelden

Contact

Ontmoet onze consultants
Heeft u een vacante positie of bent u zelf werkzaam op directie- of senior managementniveau en zoekt u een vertrouwd bureau dat bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken dan graag de diverse mogelijkheden.
Maak een afspraak